Če potrebujete hitro in enostavno spletno stran, se WordPress pogosto izkaže za najustreznejšo rešitev. Za naše stranke smo izdelali več deset WordPress spletnih strani, med njimi mnoge s po meri narejenimi temami in moduli.
Word Press je eden najbolj uporabniku prijaznih sistemov za upravljanje vsebin. Za začetnike je to odlična platforma za postavitev svoje lastne spletne strani. WordPress poskrbi, da imajo vse strani in objave enoten videz in zgradbo, kar ima pozitiven vpliv na vaše rangiranje v spletnih iskalnikih.

Pokličite nas na +386 1 8888 183 ali

nam pišite

Študije primerov

Leemeta Translations

Podjetje nas je najelo za izdelavo spletne strani v WordPress-u za prevajalske storitve. Za njih smo izdelali tudi celotno vsebino in design. Sčasoma smo spletno stran nadgradili v celovit sistem naročanja prevajalskih storitev z avtomatskim izračunom cene - vse to v po meri izdelanem WordPress modulu.

L'MIT

L'MIT je spletna mreža info točk za študentske in mladinske organizacije v Ljubljani, kjer so objavljeni številni dogodki in informacije za mlade. Za L'MIT smo razvili spletno stran za vodenje dogodkov in novic.