Smo certificiran Google-ov partner. Kar pomeni, da smo usposobljeni za vodenje Adwords kampanj. Pomeni tudi to, da ničesar ne skrivamo pred svojimi strankami. Kliki, stroši in ROI (donosnost naložbe) - vse je transparentno.

Večjezične kampanje

Večjezične kampanje

Oglaševalske kampanje vodimo po vsej Evropi in Severni Ameriki. Naša večjezična ekipa pokriva vse večje evropske trge in jezike, pa tudi nekaj manjših. Če bi se radi razširili na tuj trg ali izboljšali poslovanje v lokalnem okolju, nas kontaktirajte.

Transparentnost

Transparentnost

Verjamemo v popolno preglednost. Vedno vam jasno povemo, koliko plačujete za klike in koliko za našo storitev. Dobivate mesečna poročila in dostop do vseh pomembnih podatkov. Naša naloga je poskrbeti za učinkovito oglaševanje vaših storitev, in to je mogoče le, če igramo pošteno.

Pokličite nas na +386 1 8888 183 ali

nam pišite

Kako postavljamo PPC kampanje


Študije primerov

Telemach

Telemach se je za pomoč pri Google Adwords kampanjah obrnil na naše podjetje. Tudi za velika podjetja, kot je Telemach, vsaka stranka šteje. Nemudoma smo se lotili dela, pri čemer je bil naš glavni cilj povečati njihov ROI in maksimalno izkoristiti njihov oglaševalski proračun. Kot pri vseh strankah smo tudi pri Telemachu sledili osnovnemu pravilu: oglaševanje mora podjetju prinašati denar.

Marvelingua

Marvelingua ponuja edinstveno storitev, ki strankam omogoča, da hitreje in ceneje kot kadar koli prej koristijo strokovne prevajalske storitve. S podjetjem smo sodelovali pri mnogi drugih projektih, zato smo se z veseljem odzvali njihovi prošnji, da jim pomagamo vstopiti na nemški trg.