Interchange 5

V naši ekipi sta dva razvijalca Interchange jedra, ki si upata spopasti tudi z najzahtevnejšimi izzivi. Že več kot desetletje delamo kot svetovalci za Interchange in mnogim podjetjem smo pomagali izboljšati njihove spletne trgovine.

Interchange 6

Če vaša spletna trgovina še vedno deluje v Interchange 5, je morda čas, da migrirate na modernejšo platformo. Razvili smo tehnike, ki zagotavljajo nemoteno migracijo z Interchange 5 na modernejšo Interchange 6 platformo.

Pokličite nas na +386 1 8888 183 ali

nam pišite

Študije primerov

Calevo

Poleg izdelave mobilne spletne strani za Calevo, namenjene predvsem jahačem, ki so vedno na terenu, smo naredili tudi mnoge izboljšave na backend-u in procesu naročanja, pri čemer smo upoštevali strankine poslovne cilje.

M&D Mowers and Appliances

M&D je izjemna spletna stran z milijoni izdelkov. Izboljšali smo njihovo Interchange 5 instalacijo, da bi omogočili hitrejše in sodobnejše iskanje; prav tako smo naredili nekaj popravkov na frontend-u. Dnevno sodelujemo z njihovo interno ekipo ter skupaj načrtujemo nadaljnje izboljšave.

Chat d'Or

Chat d'Or je francosko podjetje, ki se ukvarja s spletno prodajo dragocenega nakita. Za podjetje smo naredili številne izboljšave na frontend-u spletne strani, razvili novo temo, avtomatizirali ustvarjanje vsebin in znižali stroške vzdrževanja.