RTV Slovenija

Video arhiv RTV Slovenija sodi med najboljše arhive javnih radiotelevizijskih organizacij po svetu.
Temeljito smo spremenili avdio-video sistem, da bi olajšali uporabo in omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, tako za zaposlene na RTV Slovenija kot za javnost. Vnesli smo znatne spremembe v njihov javno dostopen avdio-video arhiv. Izboljšali smo formate in kakovost tako avdio kot video vsebin, bistveno znižali stroške sistema ter izboljšali uporabniško izkušnjo.

Telemach

Telemach je eden najuspešnejših ponudnikov dostopa do interneta v srednji in vzhodni Evropi.
Po mnogih PPC kampanjah v preteklosti se je l. 2011 podjetje Telemach za spletno oglaševanje obrnilo na Informo. Povsem na novo smo za njih postavili oglasne kampanje in dosegli ogromen napredek v samo nekaj mesecih. Kot vedno smo se zanašali na konkretne, preverljive podatke, da bi Telemachu pomagali povišati donosnost naložbe.

Department Of State

Že več let jim nudimo podporo in svetujemo na področju elektronskega poslovanja in katalogizacije.
Razširjenost po vsem svetu, izjemno zahtevni pogoji, mnogi različni jeziki in kulture so bili med največjimi izzivi, s katerimi smo se srečevali pri izdelavi spletnih rešitev, ki pomagajo ameriško kulturo povezati z ostalim svetom.

Mountvacation

Podjetje MountVacation je bilo imenovano med "Top 10 Start-Up podjetij v srednji in vzhodni Evropi" in je trenutno največji spletni rezervacijski sistem za zimski turizem.
Svojim strankam so se odločili ponuditi "dinamični sistem paketov", ki ponuja izjemno možnost personalizacije pri rezervaciji zimskih počitnic. Čeprav ponujajo kompleksno storitev, so želeli ohraniti preprosto spletno stran. Medtem ko običajne spletne trgovine uporabljajo košarico in druge priporočene norme, veljajo za področje e-potovanj drugi standardi in konvencije. Po mnogih urah testiranja uporabnosti njihove spletne strani, nam je uspelo narediti stran, ki omogoča intuitivno uporabo. V primerjavi s stranmi njihovih največjih konkurentov, se je spletni sistem Mountvacation odlično odrezal in daleč presegel konkurenco.

Caithness Energy

Podjetje Caithness Energy že več kot 25 let razvija okolju prijazne elektrarne (geotermalne, vetrne, solarne, na zemeljski plin).
Podjetje Caithness Energy je zgradilo številne elektrarne za svoje investitorje, med njimi tudi znano vetrno elektrarno Shepherds Flat Wind Farm v Oregonu. Na naše podjetje so se obrnili, ker so potrebovali pomoč pri razvoju svojega internega sistema za investitorje, in z veseljem smo jim pomagali.

DRS Inc.

Podjetje DRS nas je najelo, da bi za njih razvili sistem naročanja po meri.
Pri razvoju sistema smo se srečali s sto tisoči izdelkov različnih dobaviteljev, opremljenih s številnimi metapodatki. Pogumno smo se spoprijeli z nalogo in za DRS Inc. izdelali prilagojen sistem naročanja s podporo za dobavitelje in podružnice podjetja.

L'MIT

L'MIT je Ljubljanska mreža info točk za mlade.
Spletna stran L'MIT je bila ustvarjena kot povezovalna info točka za mlade. Namenjena je predvsem tistim, ki študirajo v Ljubljani, pa tudi zaposlenim in prostovoljcem pri nevladnih organizacijah.

M&D Mower & Appliance

M&D Mower and Appliance je največja spletna trgovina z rezervnimi deli za kosilnice in manjše motorne naprave.
To je verjetno ena največjih spletnih trgovin, na katere boste naleteli. Več milijonov izdelkov je na voljo na njihovi spletni strani.